ONTMOETEN

11/06/2024 - 10:52

ONTMOETING VOOR INSPIRATIE EN VERBINDING


WOENSDAG 3 JULI
19h
KLOKHOF ZEDELGEM



Ben je een fervente yogabeoefenaar of maak je gebruik van andere diensten zoals psychotherapie, coaching, hartcoherentie, wandelcoaching of loopbaanbegeleiding? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat deze waardevolle diensten voor jou kunnen betekenen? Dan nodig ik je uit voor een bijzondere ontmoeting vol inspiratie en verbinding.

Wat kun je verwachten?

We genieten van een verkwikkende wandeling door de prachtige natuur. Het is de perfecte gelegenheid om te ontspannen en uit te wisselen.
Je ontmoet gelijkgestemden. In de vele babbels deel je ervaringen en luister je naar de verhalen van anderen. Misschien laat je je wel inspireren door de 'reis' en inzichten van tevreden klanten.
Onderweg maken we misschien wel ruimte voor een Asana of yogahouding. Even op adem komen brengt letterlijk en figuurlijk zuurstof voor je lichaam en geest.
IEDEREEN IS WELKOM!

Wie zin heeft kan na de wandeling de babbels gezellig verderzetten bij een drankje in de ZOMERBAR van het KLOKHOF.
Gebruik dit moment om nieuwe contacten te leggen en gewoon te genieten van elkaars gezelschap!
Zo zetten we de zomer alvast leuk in!


Deze ontmoeting is een unieke kans om in een ontspannen sfeer kennis te maken met anderen die dezelfde interesses delen. Voor onze bestaande klanten is het een mooie gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en nieuwe inzichten op te doen. Voor geïnteresseerden biedt het een inkijk in de kracht en waarde van het uiteenlopende aanbod.



Trek comfortabele kleding aan voor de wandeling
Deelname is gratis maar we vragen je om je vooraf aan te melden via de online boekingsagenda
telkens drie weken vooraf beschikbaar online.
ONTMOETEN is terug te vinden onder de rubriek KLASSEN 'uitzonderlijke reeks of sessie'. Wil je je reeds vroeger aanmelden, breng me dan via sms of mail op de hoogte.


We kijken ernaar uit om samen een inspirerende en verbindend moment te beleven!


ONTMOETEN
ONTMOETEN
ONTMOETEN

Locatie : Klokhof Zedelgem

GRATIS DEELNAME!!

Nodig vrienden en familie uit om er ook bij te zijn!

ik schrijf me in

Boek je sessie