INTERNATIONALE YOGADAG 21 JUNI

11/06/2024 - 10:31

SPECIAL AAN HET STRAND IN DE HAAN

VIER INTERNATIONALE YOGADAG SAMEN
MET MILJOENEN MENSEN OVER DE HELE WERELD

VRIJDAG 21 JUNI

STRAND DE HAAN
19 h


Internationale Yogadag, ook bekend als Wereld Yogadag, wordt elk jaar op 21 juni gevierd. Deze dag is in 2014 officieel uitgeroepen door de Verenigde Naties op initiatief van de Indiase premier Narendra Modi. 21 juni is gekozen omdat het de langste dag van het jaar is op het noordelijk halfrond, een dag die traditioneel van bijzondere betekenis is in veel culturen.

Het doel van Internationale Yogadag is om wereldwijd bewustwording te creëren over de vele voordelen van yoga voor zowel de fysieke als mentale gezondheid. Yoga is een eeuwenoude praktijk die uit India komt en die helpt om lichaam en geest in balans te brengen door middel van ademhalingstechnieken, houdingen (asana's) en meditatie.

Op 21 juni worden wereldwijd evenementen georganiseerd.

PRAKTIJK TRIADE organiseert dit specialleke!

Maak vrienden, familie, collega's warm voor de beoefening van yoga met dit speciale evenement en vertel hen over:

  • De gezondheidsvoordelen: Yoga staat bekend om zijn talloze gezondheidsvoordelen, waaronder verbeterde flexibiliteit, kracht, ademhaling, energieniveau, en mentale helderheid. Het helpt ook bij het verminderen van stress, angst en depressie.
  • De culturele Betekenis : De dag benadrukt ook de culturele en spirituele aspecten van yoga, en hoe deze praktijk bijdraagt aan de algehele harmonie en welzijn van individuen en gemeenschappen.
  • Het sociale aspect: het is een gelegenheid voor mensen van alle leeftijden en achtergronden om samen te komen, yoga te beoefenen en de gemeenschappelijke waarden van welzijn en vrede te vieren.
  • De laagdrempeligheid : je hoeft niet lenig te zijn om aan yoga te beginnen. Je wordt er lenig van. Mensen kunnen het na enige tijd ook zelf integreren in hun dagelijks leven om hun geestelijke gezondheid te ondersteunen.
Virabhadrasana III

LOCATIE STRAND DE HAAN
AFSPRAAK TER HOOGTE VAN HET ZEEPREVENTORIUM
DE KONINKLIJKE BAAN 5
18.45h ter plaatse

PRIJS : 15 €

Nadien zoeken we een strandbar en kunnen we gezellig samen nog eentje drinken om de zomer in te zetten!

ik schrijf me in

Boek je sessie